top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Soneterapi for bedre helse og velvære

Oppdatert: 11. feb. 2020


Har du tenkt på at du kan forbedre helse og velvære ved å trykke på punkter på hender og føtter? Det er nettopp det du kan oppnå ved å utføre soneterapi på deg selv.


Uansett om du har et kronisk eller et akutt problem, eller ønsker å lære en metode som kan gi mindre spenninger og større velvære, så kan soneterapi være det kroppen din trenger.


Soneterapi er en trygg behandlingsform, og er i tillegg en avslappende og behagelig opplevelse. Målet med behandlingen er å normalisere kroppens funksjoner, bryte ned spenninger, dempe stress og å bedre nervefunksjonen og blodomløpet i kroppen.


Dette er en urgammel behandlingsmetode som var kjent for over 4000 år siden, og den fungerer like godt for oss som lever nå.

Slik virker soneterapi:


Kroppen vår speiler seg i både føttene og hendene våre. Dermed kan vi påvirke kroppen gjennom soner som tilsvarer den enkelte kroppsdel. Høyre fot (hånd) speiler høyre side av kroppen og venstre fot (hånd) speiler venstre side. På den måten ligger alt til rette for å behandle oss selv via sonene. Slik unngår vi å behandle direkte på et vondt eller betent område på kroppen.


Naturen har skapt oss på en fantastisk måte med punkter som vi kan stimulere for å bedre og opprettholde helsen vår! Dette har vært kjent for folk gjennom flere tusen år. Vi trenger bare å gjøre det alminnelig kjent og tilgjengelig for folk igjen. Dermed kan soneterapi bli et naturlig valg for alle som ønsker å styrke kroppens egen helbredende kraft.


Lær mer i GRATIS minikurs


- Ragnhild :)Er du med i facebook-gruppa? Hvis ikke kan du bli medlem HER


NB: Dette er ikke ment å erstatte rådene du får av din lege.

163 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page