top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Slik styrker du kroppens egen helbredende evne

Oppdatert: 9. sep. 2021


Vi kan alle ta i bruk metoder og teknikker som hjelper kroppen til bedre helse og velvære. Og det er så lett at selv barn kan gjøre det.


Dette er det lite fokus på i våre dager, og jeg ønsker derfor å gjøre dette kjent for alle som vil ha større påvirkningskraft på egen helse og velvære. For kroppen har en utrolig evne til å heale seg selv. Det kan vi se hver gang vi har et sår som gror helt av seg selv.


Noen ganger kan vi oppleve plager som ikke går over. Da trenger vi å stimulere kroppens egen helbredende evne ved hjelp av teknikker og metoder, for å løse opp i blokkeringer som har satt seg i kroppen. Dette er metoder som har vært brukt i flere tusen år og som virker like godt på nåtidens mennesker.


Like viktig er det å bruke dem forebyggende, fordi det hjelper kroppen å holde seg frisk. Kroppen trenger daglig stimulans dersom den skal kunne klare å oppnå og vedlikeholde god helse både fysisk og følelsesmessig.


I tidligere tider fikk menneskene automatisk stimuli gjennom måten de levde på. I vår tid lever vi ikke i pakt med naturen på samme måte; vi bor i isolerte hus, vi går på flate gulv og på asfalt, de fleste bor i byer og tettbygde strøk og vi har "glemt" at det er viktig å ta seg tid til å roe ned og koble seg fra all påvirkning utenfra; tv, mobil, data osv, osv.


Det er viktig at folk igjen blir bevisste på viktigheten av å styrke egen helse og lære seg enkle grep som kan forebygge mot sykdom. Vi lever i en tid med mye stress og påvirkning fra alle kanter og trenger å bli bevisste på å ta vare på oss selv.- Ragnhild :)

121 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page