top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Slik gir du deg selv nakkemassasje

Oppdatert: 10. feb. 2020


Du synes kanskje det er rart, men vi har punkter for nakken på ørene, som vi selv kan stimulere for å lindre og forebygge nakkesmerter.


Ørene speiler hele kroppen vår. Dermed har vi en unik mulighet til å påvirke kroppen via soner på ørene som tilsvarer de forskjellige delene av kroppen.


Det er ikke vanskelig å lære seg heller. Med litt øvelse vil du se at ørene ligner en baby i fosterstilling. Da er det lett å se hvor på øret området for nakken er; like ovenfor øreflippen som er hodet på "babyen".

Hvis du er stiv i nakken, masserer du dette området i ett minutt. Etterpå vil du kjenne at energien flyter bedre og at du slapper mer av i nakkeområdet. Dette kan du gjenta 3 ganger daglig.


For å stimulere energiflyten i hele kroppen, masserer du begge ørene kraftig i ett minutt. Etterpå tar du et dypt åndedrag, lukker øynene og du vil kjenne hvordan energien strømmer i kroppen din.

PS: Dette er ikke ment å erstatte rådene du får av din lege. Hvis du lider av en alvorlig sykdom, snakk med lege før du behandler deg selv.


- Ragnhild :)


78 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page