top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Bank deg til bedre helse!

Oppdatert: 10. feb. 2020


Ved hjelp av lett banking på bestemte punkter på kroppen, kan du rett og slett banke bort smerter og ubehag!


Denne teknikken kalles tankefeltterapi og er en utrolig enkel og effektiv behandlingsform, som du kan bruke på deg selv uansett hvor du befinner deg. Tankefeltterapi er like effektiv ved både fysiske og emosjonelle plager.


Når vi lever under stress befinner kroppen seg i en vedvarende kjemp-flykt­situasjon, og sykdom kan utvikles dersom stresset ikke opphører. Kronisk stress har vært forbundet med hjertesykdom, søvnproblemer, fordøyelsesproblemer, migrene, depresjon, fedme, dårlig hukommelse, sterilitet, smerter i kroppen, hudlidelser, svekket immun-forsvar og listen kan bare fortsette...


Tankefeltterapi har vist seg å kunne senke nivået av stresshormonet kortisol. Lett banking på akupunkturpunkter langs meridianer på kroppen, stanser kjemp- eller flykt­responsen og omprogrammerer hjernen og kroppen til å reagere på en annen måte. Det er et utrolig effektivt virkemiddel når det gjelder å gi slipp på den negative emosjonelle energien som lagres i kroppen.Ragnhild :)


Er du med i facebook-gruppa? Hvis ikke kan du bli medlem HER.


70 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page