top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Bli din egen terapeut

Oppdatert: 10. feb. 2020


Jeg ønsker gjennom denne nettsiden, å gi deg tips om hvordan du med enkle metoder kan styrke og bevare helse og velvære. Det er svært mye vi selv kan bidra med for å påvirke vårt eget velbefinnende, og det vi tilfører kroppen vår i hverdagen er det aller viktigste for helsen vår.


Ved å lære deg enkle og effektive behandlingsteknikker, ved å være bevisst på hva du spiser, ved å implementere avspenning i hverdagen og ved å utføre enkle øvelser vil du selv kunne stimulere kroppen din positivt, både fysisk og psykisk.


Her kan du bli med på GRATIS minikurs.


Ønsker du å gå i dybden , er onlinekurset "Bli din egen terapeut" kanskje noe for deg.

- Ragnhild :)

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page