top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Svartbærfrø - det lille, store mirakelet
Dette fantastiske frøet er det Rain bruker i produktene sine. Sammen med flere super frø, jobber de i perfekt balanse for å booste kroppen din!


Svartbær frø, også kjent som Nigella Sativa – har blitt brukt til å helbrede kroppen – i over 3 300 år, siden deres første rapporterte funn i Egyptens Pharoah Tutankhamuns grav. Det har vært rapporter om disse «magiske» frøene fra historier i Midtøsten, Middelhavet og India. De er betraktet over hele Midtøsten som et av de kraftigeste anti-kreftfremkallende urter som eksisterer …


*Cleopatra brukte det som en skjønnhetsbehandling.

*Queen Nefertiti brukte svartbærfrøolje for å bringe glans til håret og neglene.

*Hippokrates brukte det til å kurere fordøyelses- og metabolske forstyrrelser.

*Profeten Muhammed kalte det «et middel for enhver sykdom bortsett fra døden.»

*Arkeologer selv bekreftet King Tut holdt en flaske svartbærfrøolje i sin grav – til bruk i etterlivet.


Det gir ingen overraskelse at svartbær olje også har blitt brukt av utøvere av Ayurveda og kinesisk tradisjonell medisin i tusenvis av år. Men de siste årene har den blitt testet, og flere vitenskapelige studier bekrefter de lenge rapporterte helsemessige fordelene.

«Svartbær olje er trolig den viktigste oljen du kan sette i systemet.» Dr. Gary Null, Progressive Radio Network.


Med bevist effektivitet mot bakterier, virus, sår, diabetes, kronisk betennelse, lever og bukspyttkjertel, sopp, mugg og dødelige parasitter …. Dette er er SUPER FRØ!!

De En del av Soleiefamilien , frøene er mørke, tynne og halvmåne formede når de er hele. Svartbærfrø kan være den mest «all-in-one» helsematen som eksisterer.


Siden 1964 har det vært 458 publiserte studier som involverer svartbær frø – som bekrefter hva Midtøsten og Nordafrikanske kulturer har kjent i tusenvis av år – at Svartbær frø er intet mindre enn et mirakelmiddel, som får kroppen til å bli den optimale versjoenen av seg selv..


Svartbær frø – Nigella Sativa har vært involvert i hundrevis av studier om helse, og spesielt kreftbehandling og forebygging av kreftceller.

Svart bærfrø er en av de tidligste kultiverte plantene i menneskets historie, noe som betyr at det var en av de tidlige livsleverandørene.

Disse svarte frøene inneholder over 100 kjemiske forbindelser, og noen av ingrediensene er ennå ikke oppdaget og identifisert.


Den viktigste aktive ingrediensen i svartfrøolje er krystallinsk nigellon. Frøoljen inneholder også beta sitosterol, tymokinon, myristinsyre, palmitinsyre, stearinsyre, palmitolsyre, oljesyre, linolsyre, arakidonsyre, proteiner og vitaminer B1, B2 og B3. Frøene inneholder også kalsium, folsyre, jern, kobber, sink og fosfor.

Det høye innholdet av fytosteroler som finnes i svartbærolje er også nødvendig for at menneskekroppen får balanse og naturlig produksjon av hormoner, vitamin D og gallsyre. Som et resultat, gir disse bittesmå svarte svartbærfrøene et altomfattende super-vitamin med ernæring.


Dr. Gary Null sier, «hver gang du tar svartbær frø, stimulerer du immunforsvaret til å kjempe på dine vegne.»

Svartbær frø gjør dette ved å stimulere produksjon av benmarg og celler gjennom immunsystemet. Det øker produksjonen av interferon, som beskytter normale celler fra den skadelige virkningene av skadelige inntrengere, og øker antall antistoff-produserende B-celler i oss.

I sin tur støtter svart bærfrø hele kroppen – via boosting av kroppens immuncelleproduksjon, benmarg og naturlig interferon.

Selv folk i den beste helsetilstanden, som forbruker svartbær frø regelmessig – har økt sin vitalitet og trivsel sterkt!


Følg ditt hjerte, LA DIN MAT VÆRE DIN MEDISINRagnhild :)

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page