top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Bend - gull for leddene

Oppdatert: 8. sep. 2021


Alle fortjener å føle seg unge, og bevege seg som vi er vant til, uten smerter, med fleksibilitet og være på topp fysisk.

Dessverre kan alder, kosthold, genetikk og miljøfaktorer utenfor vår kontroll før til at kroppens ytelse reduseres.

Dette kan gi smerter, hevelser og svakhet.

Bend er et kraftig uttrekk av næring fra utvalgte frø og planter som vi kan tilføre kroppen og dermed leddene våre.

Dette kan føre til at vi får:

  • Sterke og sunne ledd.

  • Fornye brusken

  • Redusere betennelse

  • Sterkere ben

  • Sunn Gen-signalisering

Ingrediensene er skapt av naturen, men utformet og testet av vitenskap.

Vi begynte med et frø.

Det er hvordan naturen begynner. Det er hvordan livet blir gjentagende. Dette gjelder planter og trær akkurat som med mennesker. Alt er ment til å gå videre og for å få til det, må alle sette frø. Tenk at i hvert eneste lille frø ligger det DNA fra forfedrene i tusenvis.

Hos mennesker ser vi det på hudfarge, hårfarge, stor eller liten nese etc. Vi kan til og med arve musikalitet og ganglag fra forfedre. Trær og planter arver like blader og lik frukt og hvordan de kan beskytte seg mot fiender som for eks en rose med sine pigger eller nesler på brennesle.

Hvert frø inneholder alt et nytt liv trenger. For eks det er 20 ganger mer antioksidanter i frøet enn i fruktkjøttet som vokser rundt frøet for å beskytte det frem til det er modent. Man må spise 8 – 10 porsjoner frukt og grønt for å få tilsvarende næring. Fruktkjøttet råtner i løpet av et par uker, mens frøet kan vare for evig.

I Norge har vi frøbank for hele verden i de gamle gruvene på Svalbard. Dette for å sikre matproduksjon i fremtiden om en naturkatastrofe skulle inntreffe.

Vitenskapen tar over Rain sitt «Scientific Advisory Board», vårt vitenskapalige rådgivende styre, har håndplukket frø og andre naturlige ingredienser som kan ha kraft nok til å takle leddenes problemer og utfordringer.

DU HØSTER FORDELENE IKKE-GEMO

Rains ingredienser blir aldri modifisert eller endret. Derfor har vi sertifikat på Ikke – genmodifisert. Vi bruker ikke skadelige plantevernmidler eller andre prosesser som forandrer naturen. Så det gode vi bruker, er det gode du bruker.

KALDPRESSET

På samme måte som de sunneste saftene, kaldpresser vi frøene våre for å bevare den sårbare ernæringen som finnes i hvert frø. Dette gjør våre produkter sterkere, renere og mer biotilgjengelig.

INGREDIENSER I BEND OLJE FRA SVARTFRØ

Svartfrø eller også kjent som Black Cumin eller Nigella Sativa er kjent for dens aktioksidantrike profil og kan redusere og til og med fjerne betennelser. Oljen er av de kraftigste og sentrale ingredienser i Rainprodukter, også Bend.

LINFRØ

Inneholder essensielle fettsyrer og har en kraftig antioksidantprofil som kan gi kroppen din det som er nødvendig for å støtte opp om sunne ledd og lindre muskelsmerter.

GLUCOSIMINSULFAT

En naturlig forbindelse som støtter dannelsen av brusk og holder leddene sunne og ungedommelige.

CURCUMIN

En gammel urt som har blitt grundig studert i moderne vitenskap for sine helsemessige fordeler. Med å samarbeide med kroppen, kan den hjelpe til å holde leddene sunne.

FORDELENE MED BEND

- Kan gi deg følelsen av yngre ledd som igjen kan føre til høyere aktivitetsnivå som er godt for hele kroppen.

- Kan gi raskere gjennoppretting av feil og slitasjer. Kan gjenoppbygge brusk og leddvæske som gir sunnere ledd og mindre smerter.

- Kan bekjempe oksidasjon for å hjelpe cellene til å holde seg yngre.

- Kan øke fettforbrenningen, spesielt magefett.

- Kan gi bedre søvn.

Porsjonspakninger på 30 ml for å kunne drikkes rett fra posen uten at oljen blir harsk.

Love it:)

- Ragnhild :)


30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page