top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Frø = Liv

Oppdatert: 8. sep. 2021


Hvorfor spise frøene?

Et frø er begynnelsen på liv og inneholder alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler som skal til for å utvikle seg til en kompleks plante. Derfor er frøene ekstremt næringsrik!

Forskere fastslår at det er 20 ganger flere næringsstoffer i frøet enn det er i resten av planten. Spis frøene så får du i deg mer næring enn om du spiser frukten. Et frø må knuses og males opp for at kroppen skal kunne ta opp all den næringen det inneholder.

Det er viktig at frøene du spiser er organisk og ikke-GMO, fordi all forurensning som planten utsettes fra luften, jordsmonnet, sprøytemidler osv, blir konsentrert i frøene! Det krever dessuten både tid og tålmodighet å lage dette selv, og du må ha jevn tilgang på store mengder økologiske frø.

Her er løsningen:

Rain International har skapt en helt ny kategori av helsebringende frøbasert ernæringstilskudd som er 100% organisk og ikke-GMO. Dette gjør det enkelt for oss å sikre kroppen vår det den trenger av nødvendige og livgivende ernæring hver eneste dag.

Ønsker du å vite mer kan du kontakte meg på epost: ragnhild@helhetlighelse.no

- Ragnhild :)


84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page