top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

La din mat være din medisin...

Oppdatert: 8. sep. 2021


"La din mat være din medisin og din medisin være din mat" uttalte Hippocrates for flere tusen år siden.

I videoen over settes det fokus på hvor viktig det er for kropp og helse at vi får tilført nødvendige næringsstoffer hver eneste dag. Og det klarer vi ikke gjennom maten vi spiser, fordi nåtidens konvensjonelle matproduksjon fører til at jorda er utarmet og inneholder derfor ikke disse viktige næringsstoffene. Vi må ta dette ansvaret selv og sørge for at vi får i oss den næringen vi trenger, for at vi skal klare å holde oss friske.


RAIN har 3 hovedprodukter: SOUL, CORE og BEND og er et 7 år gammelt firma som startet opp i USA. Det er det eneste firma som er rent frøbasert, og de bruker gamle teknikker med frø som har vært kjent i tusenvis av år. Så kunnskapen om frø er ikke ny.


Det nye er at det er blitt forsket på av vitenskapsmenn og prøvd ut. Og de har bekreftet mangfoldet av antioksidanter og næringsstoffer i frø og urter, og at nødvendigheten av daglig inntak av vitaminer, mineraler, sporstoffer, aminosyrer, fettsyrer etc. er veldig viktig for å kunne holde oss friske, sterke og vitale høyt oppi årene.


De forskerne som står bak RAIN, gikk til kilden til alt levende; det er de frøene som inneholder DNA og har alle arvestoffene i seg. Alle frø har det, enten det skal bli til et tre eller det skal bli til et menneske. Alt starter med "blomsten og bien."

Vi lever i en verden full av stress, forurensning og til dels dårlig mat. Og dermed er det mange som ikke får i seg de næringsstoffene vi trenger, og mangelsykdommer begynner å melde seg, som betennelser og dårlig tarmfunksjon. Og veien til sykdom og problemer ligger klar. De fleste sykdommer begynner jo som kjent i tarmen.


Frø fordøyes som kjent ikke i tarmen, så for å kunne bruke dette her, så må man knuse frøene og få ut oljen. Frø har 20 ganger mer næring i seg enn i frukten rundt. Og når forskerne skal hente ut oljen fra frøene, har de funnet opp en kaldpressingsmetode som klarer å hente ut oljen fra frøet uten at det ødelegger næringen i frøet. Det er 17 patenter i metoden de benytter for å få ut denne næringen.


Dette ga de til mennesker som var syke og med det resultat at de kom seg veldig raskt. Da forsto disse legene at dette var noe som alle mennesker kunne bruke.


Disse produktene selges via nettverksmarkedsføring, så RAIN bruker ikke penger på dyr reklame. De bruker oss som er partnere som salgskanal, fordi vi kjenner produktene og vi kan formidle dette videre.
- Ragnhild :)


82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page