top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Viktig budskap til oss alle!

Oppdatert: 10. feb. 2020


"Brave" heter denne nydelige musikkvideoen av Sara Bareilles, der vi oppfordres til å være modig nok til å danse, synge og spre glede, og ikke minst til å tørre å gi uttrykk for det vi mener og brenner for.

Det å vise naturlig glede og spontanitet og å være den vi innerst inne egentlig er, virker skremmende på folk. Vi "bør" oppføre oss som mengden og være kontrollert, ellers blir vi sett på som "smårare".


Men kanskje det er på tide at noen begynner å være litt "unormale" og dermed påvirke og inspirere andre som også føler seg innesperret i altfor smale normer, for hva som er normalt og akseptert. Det er slik verden utvikles videre!


Målet må være at vi blir fri nok til å mene, tro og si det vi vil, uten å være redd for hva andre synes. Det virker befriende å være som menneskene i videoen; slippe seg løs og være seg selv!


- Ragnhild :)29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page