top of page

Klient-historier

Mann - Skulle opereres for isijas og hadde store smerter i ryggen og foten. Jeg gav han behandling med øreakupressur for å lindre smertene og etter noen få behandlinger var smertene helt borte. Legen hans avbestilte sykehusinnleggelse og operasjon!
Kvinne - Var helt stiv i rygg og nakke etter mye stress rundt juletider. Etter èn øreakupressur-behandling løste det seg opp og hun slapp sykemelding. 
Kvinne - Hadde store smerter i nedre del av ryggen og hadde vært plaget med dette siden hun var barn. Etter noen få soneterapi-behandling kombinert med øreakupressur var hun kvitt smertene.
Kvinne - Var nedstemt og hadde liten tiltakslyst. Etter noen runder med tankefeltterapi, var humøret mye lettere og hun fikk tiltakslysten tilbake.
Mann - Var var ofte plaget med stiv nakke og hodepine i perioder med mye møtevirksomhet. Han lærte seg hvordan han enkelt kan behandle seg selv med øreakupressur, og behandler seg selv med gode resultater når han kjenner igjen symptomene.
Kvinne - Blir lett stresset og har vanskelig for å roe seg ned igjen. Nå har hun lært seg å bruke tankefeltterapi, og erfarer at kropp og sinn blir rolig og avslappet når hun bruker denne teknikken på seg selv.
Kvinne - Hadde vansker med å sovne om kvelden. Hun lærte seg en enkel pusteteknikk som hjalp henne med å roe tankene og slappe av. Nå sovner hun enkelte ganger før hun er ferdig med pusteøvelsen.
Kvinne - Hadde flyskrekk og grudde seg i ukevis før hun skulle ut å fly. Dette hadde hemmet henne i flere tiår fra å dra til syden bl.a. Nå var hun villig til å prøve om tankefeltterapi kunne hjelpe henne, selv om hun ikke hadde særlig tro på at det å banke på akupressurpunkter kunne hjelpe mot flyskrekk. Selv om hun fremdeles ikke liker å fly, så drar hun hvor hun vil, og er ved hjelp av tankefeltterapi kvitt den hemmende flyskrekken.
bottom of page