top of page
 • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

30 grunner til at MLM er smart

Oppdatert: 8. sep. 2021


Se for deg at du har en nettbutikk som er åpen 24 timer i døgnet 365 dager i året, uten at du trenger å ha varene hos deg, det handles i butikken din, samtidig som nye samarbeidspartnere kommer inn og skaper sine nettbutikker – og du får betalt også for det dine partnere omsetter for i deres butikker… høres det greit ut?

Mange er skeptiske til mlm og tenker det bare er de på toppen som tjener pengene. Jeg er en gründer som likevel er blitt med i mlm/nettverksmarkedsføring – og jeg sitter oppe klokken 2 på natten og skriver dette, fordi det er bare så gøy! Jeg har sagt nei takk til flere tilbud om å bli med i mlm. Ja, du har kanskje og møtt på dette, eller hatt familie og venner som prøver å verve deg til businessen sin. Joda, jeg har noen varer liggende i en skuff et sted...

Jeg kjenner mange som er i mlm og ikke får det helt til… likevel så har jeg ventet på at det mlm-selskapet som snakket til meg skulle dukke opp! Hvorfor det? Jo fordi jeg vet at mlm er smart – og nå kan jeg også legge til utrolig morsomt! Her er en liten liste med noen grunner til å vurdere mlm:

30 grunner til at MLM er smart:

 1. Få betalt når du gjør andre ting. Når du får partnere i ditt team, får du også betalt når de jobber. Nettbutikken din er åpen 24/7 og andre handler mens du kan bruke tiden din på noe annet.

 2. Bygg din formue, ikke bare andres. Flere sier: det er bare de på toppen som tjener penger. I mlm så er du alltid på toppen i ditt team, så innsats betyr penger til deg også, ikke bare til en eier av et firma.

 3. Vil du doble din inntekt hvert år? Høres det sprøtt ut? Tenk deg – når du først er i gang så er det mulig å doble dette med smart jobbing.

 4. Ekte økonomisk frihet. Mange drømmer om økonomisk frihet. Hva er det for deg? Slippe å tenke på penger? Sitte på en restaurant å se på menyen og velge ut fra ønske og ikke prisen. Gjeldfri? Få en helt annen inntekt. Uansett hva du drømmer om – så er det mulig – i mlm fins ikke grenser.

 5. Endre verden. Mange mlm-selskaper har gode produkter som bidrar til en bedre verden.

 6. Jobb over hele verden. Kan du tenke deg inntekt fra mange land? I mlm kan du jobbe internasjonalt, utfordre deg selv, mer moro, møte nye mennesker!

 7. Internett. Hvorfor ikke bruke «nettet for alt det er verdt». I stedet for å surfe meningsløst, bruk muligheten internett gir til å skape en ny business i 2019.

 8. Lev et rikt og tilfredsstillende liv. Å være i mlm er utrolig selvutviklende. Det utfordrer deg og skaper en ny story om du vil.

 9. Befolkningsøkning. Verden øker. Vi blir flere. Du vil alltid ha tilgang til det du trenger – mennesker. Din business vil ikke dø ut.

 10. Jobbsikkerhet. Vi er i en ny tid hvor mange jobber forsvinner, det som var sikkert før er ikke det lenger. Det å ta ansvar selv og skape din egen jobb er smart.

 11. Mer tid. Når du er godt i gang så vil du få mer tid til andre ting, for teamet ditt jobber for deg også.

 12. Pensjoner deg rikere. Mange opplever å bli avspist med småkroner når pensjonisttilværelsen setter inn. Her er det du som bestemmer dine pensjonistdager.

 13. Jobb lettere. Mlm-selskap har allerede satt opp alt for deg, så du kan komme i gang samme dag du blir med.

 14. En inntekt som bygger seg selv. Når du har gjort en viss innsats vil du tjene penger uansett om du er i et godt selskap. Det går av seg selv om systemet er godt.

 15. Få hjelp til suksess. Her er ingen alene på toppen, den som er din sponsor vil at du skal lykkes! Det er faktisk nødvending for at din sponsor og skal lykkes at du lykkes.

 16. Bestem over egen tid. I mlm jobber du akkkurat når det passer deg. Vil du jobbe på nett kan du og jobbe midt på natten om du vil. Vil du sove lenge – sov lenge..

 17. Vær med likesinnede, morsomme og ambisiøse mennesker. Det er utrolig å være sammen i et team som løfter og hjelper hverandre, som er opptatt av det samme – ensomhet kan du bare glemme! Samtidig – vil du være litt på egenhånd, kan du det, du har alle muligheter, det er opp til deg.

 18. Krympende jobbmarked. Det er ingen selvfølge lenger at de som vil jobbe får jobb. Mange stillinger utlyses heller aldri, men går via bekjente. Her er det du som bestemmer at du har en jobb, hvor mye du jobber, og hvor mye du skal tjene.

 19. Bestem selv hva du tjener. Ja selvfølgelig må du gjør en jobb for å tjene penger i mlm, slik det er alle andre steder. Men her får du økende inntjening etter hvert som du jobber, og samtidig blir inntjeningen lettere å få til når teamet ditt vokser – genialt.

 20. Få gratis ferier og bonuser. Når du klatrer i selskapet får du og ekstra påskjønnelser av selskapet, det å møte andre på turer er digg – moro og læring. Å vite at du får mer enn en gullklokke etter 30 års innsats er ….. gull! Mlm har bonusplaner som belønner de som gjør en ekstra innsats.

 21. Vær en del av et team. Dette var en av mine aha-opplevelser. Det å være en del av et team, wow! Utrolig gøy å jobbe sammen med andre over hele landet, og ut i verden. Løfte hverandre, hjelpe, få hjelp, dele suksessen, sammen dra lasset, bygge opp, alle vil hverandre vel. Det er hvert fall slik jeg opplever det her jeg er.

 22. Vær på toppen. «Bare de som er på toppen tjener penger» – wakeup call: du er på toppen i ditt team! Det betyr at du har alle muligheter til å bygge en stor organisasjon, alt du trenger å gjøre er å starte! Det digge er at alle som kommer inn i ditt team, bygger sitt eget team og er på toppen i sitt team – samtidig som dere bygger sammen. Så alle er på toppen…

 23. Ikke lyst å snakke med noen? Ingen problem. Du kan jobb nettbasert. Jeg jobber for eksempel med å automatisere mlm hos oss, og det er genialt. Alle kan bruke nettet.

 24. Har ikke stort nettverk og «kan ikke internett?» Ingen fare. Kan du snakke med 2 personer? Perfekt. Det er alt du trenger.

 25. Du er ingen selger? Perfekt. Da slipper du avlære masse selgerfeil. Vi selger ikke. Vi anbefaler. Det er en stor forskjell. Vi gir mennesker muligheter.

 26. Du har ikke så mye tid. Ingen fare. Gode mlm er bygd opp enkelt. Gode mlm lar deg bruke nettet. Utnytt lukene i hverdagen og vips er du i gang.

 27. Jobb fra der du er. Stedsfrihet – jeg digger det ordet! Uansett hvor du er i verden kan du jobbe med mlm. Har du tilgang på internett? Det er alt du trenger for å jobbe.

 28. Hjelp din nære. Når du jobber hjelper du også andre til det livet de ønsker seg. La barn, familie og venner du er glad i få være med om de vil. Glem å vippse penger – la de tjene pengene selv!

 29. Bidra i verden. Dette er en av grunnene jeg elsker aller mest. At mlm-selskap bidrar og gir bort til andre som ikke har så mye som mange av oss. Det er en enkel måte å hjelpe på. Når vi tjener penger går også en del til å hjelpe andre. Det føles godt.

 30. Alle kan! Uansett hvem du er, uansett bakgrunn, uansett utfordringer – så kan du jobbe med mlm. Det er ingen søknad. Det er bare å finne et selskap du liker, et team du kan tenke deg å være en del av – og starte i dag!

Det var noen, har du flere grunner? Legg gjerne igjen din grunn som kommentar så legger jeg den til lista her. Jeg håper dette inspirerte deg eller ga deg litt klarhet på mlm.

Har du spørsmål til mlm eller teamet vi jobber med? Kontakt meg i messenger på FACEBOOK

Du kan også lese mer på min NETTSIDE

- Ragnhild :)


39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page