top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Kroppen har et enormt potensiale til å helbrede seg selv!

Oppdatert: 8. sep. 2021


For at dette skal kunne skje er det en rekke betingelser som må være til stede. En av de viktigste er ernæring. Vi trenger vitaminer, mineraler , aminosyrer, sporstoffer, fettsyrer etc. for å holde oss friske, sterke og vitale.

I en verden full av stress, forurensning og dårlig mat er det mange som ikke får i seg de næringsstoffene de trenger. Derfor må vi selv sørge for at vi får i oss det kroppen trenger for å helbrede seg selv.

Frø er kimen til alt på jord. Planter, dyr og mennesker begynner med et frø med alt DNA og arvestoffer i seg. Når man benytter seg av frøene til bær, frukt og grønnsaker vil man få et komplett næringstilskudd i form av mat.

Les mer om RAIN HER


39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page