top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Helse innebærer så mye

Oppdatert: 8. sep. 2021


Jeg har jobba i over 20 år som terapeut med fokus på mine kunders helse. Helse er er vidt begrep, og inneholder så mye mer enn bare en kropp som ikke funker. Det handler om trivsel, det handler om drømmer, det handler om forhold, muligheten til å ta vare på seg sjøl… Ja helse handler om mye!

Jeg ser at veldig ofte handler hverdagen også om økonomi. Mange presser seg til å gå i en jobb de ikke trives i, nettopp på grunn av pensjonspoeng og mangel på arbeidsplasser der de bor. Det blir ikke helse av dette dessverre, kroppen stritter i mot, og hverdagen kan føles tung.

Jeg er derfor så utrolig glad for at jeg jobber med noe som både kan være positivt for helsa og økonomien.. Der alle har lik mulighet hvis de vil – uansett hvor de bor. I tillegg er det en bonus – man jobber ikke alene, men i et team. Og når man jobber i team, trenger man ikke være god på alt

Vi har alle valg – hva velger du ?

Hvis du ønsker å vite mer om Rain KLIKK HER

- Ragnhild :)


12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page