top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Lær å behandle deg selv

Oppdatert: 10. feb. 2020


Det er flere enkle og naturlige metoder vi kan ta i bruk for å styrke og bevare helse og velvære. Og det er svært mye vi selv kan bidra med for å påvirke vårt eget velbefinnende. Det vi tilfører kroppen vår av stimuli i hverdagen er betydningsfullt for helsen vår.

Det finnes metoder vi kan ta i bruk for å møte vanlige helseutfordringer vi vil møte i løpet av livet. I enkelte situasjoner må vi å ta smertestillende medikamenter og få behandlinger hos leger og terapeuter, men det er så utrolig mye vi selv kan gjøre for å stimulere kroppen til bedre helse. Kunnskap om hvordan du kan behandle deg selv med naturlige, effektfulle og trygge metoder, kan være løsningen på mange av de vanligste plagene som de fleste vil oppleve.


Ved å lære deg enkle og effektive behandlingsteknikker, ved å være bevisst på hva du spiser, ved å implementere avspenning i hverdagen og ved å utføre enkle øvelser vil du selv kunne stimulere kroppen din positivt, både fysisk og psykisk.


Her kan du bli med på GRATIS minikurs.


Bli gjerne med i lukket facebook-gruppe HER.


- Ragnhild :)


67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page