top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Jording - viktig for helse og velvære

Oppdatert: 10. feb. 2020Opp gjennom historien har menneskene vandret barbeint og sovet på bakken. Men som vi ser i denne filmen, så har vår moderne livsstil koplet oss fra jordens energi.


På samme måte som magneter, har kroppen en nordlig og en sørlig pol, der sør er fotsålene, og nord er hodet, og alle organer og celler i kroppen er også polarisert.

Jording vil si å knytte seg til jordens nordlige og sørlige pol, og sørge for at jordens naturlige og helbredende egenskaper retter opp kroppens polariteter. Forskere har funnet ut at jording av menneskekroppen sterkt kan påvirke prosesser som har en positiv effekt på kroppen.


I filmen over fikk vi mange tips om hvordan vi kan jorde oss, og her er enda en metode du kan bruke for å kunne jorde deg innendørs når det er vinter og kaldt ute.


Jording innendørs:


Du trenger en skje av rustfritt stål for å utføre denne øvelsen.


Bruk den avrundede kanten på skjeen på oversiden av foten, og før den varsomt på kryss og tvers i store bevegelser på oversiden av foten. Deretter gnir du den buede bunnen av skjeen mot fotsålene.

Gjør dette noen minutter, en til to ganger om dagen.


Denne metoden aktiverer energien i kroppen, noe som er viktig for å bli frisk og for å opprettholde en sunn energiflyt i kroppen.


Du vil kjenne at kroppen blir mer avslappet etter å ha gjort denne øvelsen.


- Ragnhild :)
103 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page