top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Ørene speiler kroppen din!

Oppdatert: 10. feb. 2020


Ser du at øret ligner en baby i fosterstilling med hodet (øreflippen) ned? Og visste du at ørene har soner for hele kroppen?


På grunn av kryssvirkningen i hjernen, speiler høyre øre venstre side av kroppen, og venstre øre speiler og påvirker høyre side.

Dette gir oss en fantastisk mulighet til å behandle kroppen vår via ørene! Da ser du kanskje hvor på øret du kan massere hvis du f.eks. har stiv nakke? Ovenfor øreflippen, ja.


Denne kunnskapen har vært kjent i flere tusen år og ble praktisert i Kina allerede 500 f.Kr. Også i oldtidens Egypt og Hellas visste de at behandling av ørene hadde en positiv effekt på helsen. I middelalderen foreskrev doktorer i Europa behandling av ørene for å helbrede kroppen.


På 1950-tallet ble øreakupunktur/øreakupressur gjenoppdaget, og brukes nå av mange alternativ behandlere.


Ørene våre er lett tilgjengelig hele tiden og med oss hele tiden. Så hvis du klarer å løfte armene, så kan du gi deg selv en hel kroppsmassasje bare ved å massere ørene kraftig i ett minutt.


Begynn med å gi deg selv en daglig øremassasje som styrker kroppens egen helbredende evne. Du vil kjenne at energien i kroppen øker og det tar bare ett minutt!


Ønsker du å lære mer om hvordan du kan behandle deg selv med øreakupressur m.m., så kan du bli med på gratis minikurs:- Ragnhild :)


Er du med i facebook-gruppa? Hvis ikke kan du bli medlem HER


www.helhetlighelse.no

#Egenbehandling #Velvære #Reflexologi #Soneterapi #Øreakupressur #Øreakupunktur #Helhetlighelse

396 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page