top of page
  • Forfatterens bildeRagnhild Pedersen

Naturlig ansiktsløftning med akupressur

Oppdatert: 10. feb. 2020


Slapp ansiktshud og rynker kan du med fordel gjøre noe med selv!


Det er mange som tror at kirurgiske inngrep i ansiktet vil gi dem skjønnheten tilbake. Det motsatte er tilfellet, etter min mening. De får et kunstig og stivt uttrykk og mister mye av mimikken i ansiktet.


Ansiktsløftning ved hjelp av akupressur stimulerer huden og det underliggende muskelvevet. Ansiktsmuskler som er blitt slappe, vil ved hjelp av akupressur-behandling stimuleres til å gjenopprette sin naturlige spenst.


Akupressur-ansiktsløfting er gratis, og du trenger ikke sykehusinnleggelse! Det er en naturlig prosess og du behandler deg selv. I tillegg vil også resten av kroppen påvirkes positivt i deler av kroppen som ligger langt fra ansiktet!


I onlinekurset "Bli Din Egen Terapeut", (modul 8) lærer jeg deg hvordan du gir deg selv naturlig ansiktsløftning med akupressur. Les mer om kurset her: http://kurs.helhetlighelse.no/


- Ragnhild :)Er du med i facebook-gruppa? Hvis ikke kan du bli medlem HER

196 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page